
shortly I have realised that I have some genuine problems and I even know their best solutions , but things often do not turn out in the same manner as one has anticipated. In the long run, no one knows what will happen, but at least I have started recognizing my limitations.
Problems and my solutions[often turns out bad ][;)]
1. I am workohlic, I work a lot, so naturally expect favorable result always.
ans- why do I forget one thing? 'practice makes a person perfect, and in this world, no one is perfect then why do we practice so much?'secondly one should do things, that one is best at doing, in my case'preach' , dont think of practising each time.
2. people dont understand me.
ans- why do I need people to understand me? Have I understood myself till now? no wonder, 'big no no. :D
3. I have lost motivation and tempo to work.
ans- when did I had one? never. so what am I gaping at?
4. I feel lonely and lost ,having no friends to share my secrets.
ans- what secrets do I posses at all? probably none, I've announced all my secrets already from top of the hill. If I try to create some I will surely have stomach ache.
5. I dont want to waste so much time in things like creating patterns and stiching garments.
ans- people like what they are fittest to do. Its nice that I've started recognizing my limitations. I'm good at thinking and acting without any concrete plan, so I can always go ahead with some sort of research.
6. I dont like speaking.
ans- thats an age old problem. Not that I am frightened or too conscious or underconfident to speak out, problem is, I dont like speaking in front of everyone. matter of personal choice . let people consider you a dumb ass, I know who I am.
7. I am totally dejected and dis-illusioned with life.
ans- that is very nice, now both side of every coin is visible to me.
8. I dont like to grumble at things.
ans- because I believe in changing the wrong direction of wind towards right myself. may be one day I can lead something great.
9. Although people connect with me very easily but they treat me like a bridge. once they have treaded upon their path,they forget the route which brought them to their destination.
ans- let fools do whatever they feel like. its a joy being a bridge.
10. although I often console and brainwash people, I'm frustated myself.
ans-So nice, now I can feel the satisfaction and relief, once I get out of it. black highlights the white and makes it shine.
2 comments:
feel like smiling at you.. :)
@amrit
plz do that, everyone else, including me does that often
:)
Post a Comment